Cees Helder Home Over ons Activiteiten Contact  
Alle expertise in huis
Kooksessies op maat
Cees en Rosalie Helder geven gezamenlijk kooksessies. Geheel afgestemd op uw wensen presenteren zij een kookworkshop. Zowel de niet ervaren als de ervaren kookliefhebbers kunnen deelnemen. Bij de kooksessie worden zowel het recept als de bereidingstechnieken uitgelegd. Vervolgens gaat u onder begeleiding van de professionals zelf aan de slag. U leert op culinair niveau te koken en uw gerechten mooi te presenteren. Het uiteindelijke doel is te genieten van de heerlijke gerechten en met nieuwe kookinspiratie huiswaarts te keren.
Meer informatie
Professioneel advies
In de meest ideale situatie merken restaurantbezoekers niets van wat zich allemaal in de keuken en in de organisatie afspeelt. Daarin onderscheidt een goed restaurant zich van de rest. Toch verloopt niet alles altijd even soepel. Een chef die onder de maat presteert, bediening die niet voldoende geroutineerd is, een administratie die niet op orde is, etc. Allerlei problemen kunnen er de oorzaak van zijn, dat het restaurant niet zo loopt als dat zou kunnen en moeten.

Cees en Rosalie Helder kunnen uitkomst bieden. Zij bekijken de totale organisatie (binnen en buiten de keuken) en concluderen waar de pijnpunten zitten. Ze formuleren een advies en werken deze samen met de restauranteigenaar uit. Doel is de problemen op te lossen en een goedlopend, rendabel restaurant te creƫren.
Meer informatie
Culinaire reizen
Lekker eten en vakantie vieren staan bij veel mensen in de top vijf van meest favoriete vrijetijdsbestedingen. Cees en Rosalie Helder combineren beiden door culinaire kooksessies te verzorgen op buitenlandse bestemmingen. Zij laten zien wat in het betreffende land de producten en specialiteiten zijn. Vervolgens bereidt u en geniet u van plaatselijke gerechten.
Zo verzorgden Cees en Rosalie Helder in 2008 in samenwerking met reisbureau Talisman een culinaire reis naar Peru. De gasten genoten van een onvergetelijke, culinaire droomreis.
Meer informatie

  Functies
  Ontwerp: De Ridder Communicatie