Cees Helder Home Over ons Activiteiten Contact  
Alle expertise in huis
Na haar opleiding aan de hotelschool bekleedt Rosalie Helder diverse functies zowel in Nederland als daarbuiten. Door haar verblijf in onder andere Frankrijk, Zwitserland en Engeland, heeft ze een prima beheersing van de buitenlandse talen. Tijdens deze periode ontwikkelt Rosalie Helder zich in de organisatorische aspecten van het restaurantwezen.

Ook verdiept ze zich verder in de gastronomische wereld. Als ze in 1986 samen met Cees Helder Restaurant Parkheuvel opent, kan ze haar opgedane kennis verder uitbouwen. De samenwerking tussen de echtelieden werpt snel zijn vruchten af in de vorm van drie Michelinsterren.

Werkzaamheden

Les Patrons Cuisiniers
Rosalie Helder runt het secretariaat van Les Patrons Cuisiniers. Dit is een culinair samenwerkingsverband en een vriendenclub. De leden streven naar vakmanschap, culinaire creativiteit en een constante kwaliteit. Slechts na zich vakinhoudelijk bewezen te hebben, kan een eigenaar-kok tot deze uiterst exclusieve culinaire topclub toetreden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Administratie restaurant
Bij de accountant van diverse restaurants verzorgt Rosalie Helder hun administratie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wereldmuseum Rotterdam
Rosalie Helder verfijnde en begeleidde het reserveringssysteem van het restaurant van het Wereldmuseum.


Over Cees Helder


  Functies
  Ontwerp: De Ridder Communicatie